Industriële woning

Naast industriële gebouwen realiseren wij ook prachtige woningen met een industrieel karakter. Deze industriële woningen vervaardigen we met de veelzijdige en flexibele staalbouwmethode. Wij hebben zelfs een eigen modulair concept waarbij u voor een verrassend lage prijs een complete industriële woning krijgt.

In samenwerking met verschillende gespecialiseerde partners, ontwikkelden wij een revolutionair bouwconcept met staalbouw. Deze woningen met industrieel karakter voldoen aan de strengste EPB-normen en garanderen een optimaal wooncomfort.

En dat alles krijgt u aan onweerstaanbare prijzen. Zo bieden wij u al een volledig woonklare woning met een vloeroppervlakte tussen 100 en 150m² voor amper 50.000 euro.

Al dan niet door ons geplaatst

Dit nieuw bouwconcept omvat een bouwpakket, samengesteld uit verschillende modules. Deze modules laten elke opdrachtgever toe om zijn eigen woning te creëren, losstaand of halfopen.

De woningen kunnen door AKP worden geleverd én geplaatst. Ook een levering van het bouwpakket is mogelijk. U kiest dan zelf een partner die, al dan niet met onze ondersteuning, de plaatsing op zich neemt.

Interesse in onze mogelijkheden voor industriële woningen?
Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contacteer AKP

Route

U vindt ons hier

AKP Industriebouw nv
Biesbosstraat 4
3670 Meeuwen

Bel ons hier

tel : 011 793586
fax: 011 794146
(tijdens kantooruren)

Stuur ons een mail

e-mail : info@akp.be