Winkelpanden

Van duizend tot meerdere tienduizenden vierkante meters. AKP Industriebouw realiseert uw winkel- of retailpand volgens de gewenste timing. Onze referentielijst telt al talrijke kwaliteitsvol afgewerkte retailpanden en -parken. Ook de parking en de buitenaanleg kunt u aan ons toevertrouwen.

Meedenken met het concept van uw winkelpand

Dankzij onze jarenlange ervaring en talrijke referenties bouwden wij een diepgaande kennis uit van de retailsector. Wij weten perfect aan welke eisen een winkelpand moet voldoen voor een efficiënte uitbating, bijvoorbeeld bij het laden en lossen. Elk detail stemmen we af op de wensen van de huurder of koper.

Betrek ons zo vroeg mogelijk in het bouwproject en u profiteert maximaal van onze toegevoegde waarde. Zo staan wij u ook bij voor het verkrijgen van de stedenbouwkundige vergunning en socio-economische vergunning.

Ook voor advies omtrent de ontwikkeling en indeling van een specifieke grond voor retailactiviteiten, kunt u op onze expertise rekenen.

Complete retailparken, inclusief de parking

Wij realiseren complete retailparken vanaf nul, inclusief de buitenaanleg en parking. De winkelpanden leveren we minimaal casco op. Indien gewenst nemen we ook de volledige afwerking en inrichting voor onze rekening. Met AKP bent u honderd procent zeker dat u de beoogde openingsdatum haalt.

Interesse in onze mogelijkheden voor de realisatie van winkel- en retailpanden?
Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contacteer AKP

Route

U vindt ons hier

AKP Industriebouw nv
Biesbosstraat 4
3670 Meeuwen
BE 0471.952.114

Bel ons hier

tel : 011 793586
fax: 011 794146

(tijdens kantooruren)

Stuur ons een mail

e-mail : info@akp.be