Over AKP

Totaalservice voor industriebouw

AKP verzekert u van een totaalservice voor de realisatie, renovatie of uitbreiding van industriële gebouwen, stallen, winkelpanden, garages,… Onze grote kracht schuilt in onze diepgaande knowhow van zowel het bouwproces als de sector waarvoor we bouwen. Daarnaast maken wij in onze eigen ateliers staalstructuren in opdracht van derden én voeren we allerlei maatopdrachten uit voor plaatbewerking en knip- en plooiwerken.

Vaste waarde als industriebouwer

AKP groeide de afgelopen jaren uit tot een vaste waarde als industriebouwer. Dankzij de eigen productie van staalconstructies, beschikken wij over een diepgaande specialisatie in staalbouw. Het spreekt voor zich dat u dankzij deze geïntegreerde aanpak mag rekenen op uiterst scherpe prijzen.

Ook andere bouwmethodes zoals betonbouw, traditioneel metselwerk, houten spanten met gelamineerde liggers,… behoren tot onze mogelijkheden.

Flexibiliteit zit in onze genen

Wij bouwen zoals u het wenst. Wilt u uw gebouw ruwbouw-winddicht opgeleverd? Wenst u alles sleutel-op-de-deur onder onze verantwoordelijkheid? Stelt u de onderaannemers aan, maar moeten wij alles coördineren? Doet u beroep op ons tekenbureau voor uitvoeringsplannen of levert u alle vereiste technische documenten zelf aan? Wenst u een samenwerking op vlak van projectontwikkeling? Moeten wij ook de buitenaanleg verzorgen?

APK sluit niets uit en speelt gericht in op elke vraag.

Wij zijn van niemand afhankelijk

Voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding en het handhaven van de beloofde timing, houden wij zoveel mogelijk in eigen hand.

We beschikken over een volledig uitgerust tekenbureau, we ondersteunen onze opdrachtgevers met het nodige technisch advies, we maken onze eigen staalconstructies, alle vervoer gebeurt met eigen voertuigen, we hebben eigen vakmensen in dienst,…

Wanneer nodig werken we voor de afwerking of technieken samen met vaste en vertrouwde onderaannemers.

Waar actief?

Vanuit onze thuisbasis in Meeuwen-Gruitrode voeren wij projecten uit binnen een grote actieradius. De meeste van onze projecten situeren zich in provincies Limburg, Antwerpen en Luik.

Daarnaast zijn we ook regelmatig actief in het volledige gewest Wallonië, Nederlands Limburg, Vlaams-Brabant en zelfs Oost- en West-Vlaanderen.

Interesse in een samenwerking met AKP?
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contacteer AKP

Route

U vindt ons hier

AKP Industriebouw nv
Biesbosstraat 4
3670 Meeuwen
BE 0471.952.114

Bel ons hier

tel : 011 793586
fax: 011 794146

(tijdens kantooruren)

Stuur ons een mail

e-mail : info@akp.be