Industriële gebouwen

AKP realiseert alle mogelijke industriële gebouwen zoals opslagloodsen, productiehallen,… Ook een combinatie met aangebouwde kantoren behoort tot de mogelijkheden. Dankzij onze eigen productie van staalconstructies, ontwikkelden wij ons tot dé specialist voor staalbouw. Ook voor andere bouwmethodes zoals betonbouw, traditioneel metselwerk, houten spanten met gelamineerde liggers,… bent u bij ons aan het juiste adres. Wij behouden als industriebouwer steeds een open vizier en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Waarom staalbouw voor industriebouw?

Staalbouw is een uiterst flexibele bouwmethode voor industriebouw. Deze bijzonder snelle bouwmethode laat probleemloos grote overspanningen toe. Ook voor de brandwerendheid van de staalconstructie bestaan er uitstekende oplossingen.

Dankzij het lichte gewicht van staalconstructies bespaart u op de fundering. Door de flexibiliteit van het materiaal zijn aanpassingen of verbouwingen bijzonder eenvoudig uit te voeren.

Wij tekenen de vereiste staalconstructies zelf uit en vervaardigen deze in ons eigen atelier. Daardoor mag u rekenen op zeer scherpe prijzen én een feilloze realisatie.

Ruwbouw-winddicht of volledig afgewerkt?

AKP schikt zich als industriebouwer volledig naar uw wensen als opdrachtgever. Wilt u een industrieel gebouw ruwbouw-winddicht opgeleverd of staan wij ook in voor de technieken en de volledige afwerking? Alles kan!

Wanneer gewenst zorgen wij voor een totaalprijs sleutel-op-de-deur en schakelen we onze vertrouwde onderaannemers in.

Wilt u de coördinatie van de technieken en verdere afwerking aan ons toevertrouwen voor een coördinatiefee? Ook dat kan.

Ook renovaties en uitbreidingen

Naast nieuwbouw kan u ons ook inschakelen voor renovaties of uitbreidingen van bestaande industriële gebouwen.

Renovaties variëren van totaalprojecten tot en met het vernieuwen van de isolerende gevel- en dakbeplating.

Interesse in onze mogelijkheden voor de realisatie van industriële gebouwen?
Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contacteer AKP

Route

U vindt ons hier

AKP Industriebouw nv
Biesbosstraat 4
3670 Meeuwen
BE 0471.952.114

Bel ons hier

tel : 011 793586
fax: 011 794146

(tijdens kantooruren)

Stuur ons een mail

e-mail : info@akp.be