Stallenbouw

Het bouwen van een stal voor kippen, koeien of varkens omvat veel meer dan het realiseren van een landbouwloods. Vanuit onze jarenlange ervaring denken we intensief mee bij het uitwerken van een functioneel stalconcept. Wij vertalen uw verwachtingen en wensen als landbouwer naar een ijzersterk bouwtechnisch verhaal.

Stallenbouw is een vak apart!

Het uiteindelijke bouwconcept van een stal volgt uit talrijke beslissingen over het dagelijks functioneren van de stal. Vele specifieke vereisten inzake mestverwerking, licht, verluchting, voederen, dierenwelzijn, slaapplaatsen,… moeten doorheen het bouwproces de juiste invulling krijgen.

Samen met de landbouwer tekent AKP het volledige stalconcept uit. Wij staan daarbij garant voor een hoge toegevoegde waarde die zich doorheen de volledige levensduur van de stal uitbetaalt.

Wij bouwen uw complete stallencomplex

Vertrouw met een gerust hart de realisatie van uw stal of stallencomplex toe aan AKP. Naast de constructie van de stal bieden wij u totaaloplossingen voor betonnen mestkelders, voedersilo’s, graanopslag, mestopslag,…

Ook de inrichting en afwerking van de stal met de nodige technieken, poorten, afsluitingen, stalautomatisatie,… nemen we in samenwerking met gespecialiseerde partners graag op ons.

Door te werken met één aanspreekpunt, worden alle aspecten van de stallenbouw op elkaar afgestemd én kunt u uw nieuwe stal sneller in gebruik nemen.

Interesse in onze mogelijkheden voor stallenbouw?
Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contacteer AKP

Route

U vindt ons hier

AKP Industriebouw nv
Biesbosstraat 4
3670 Meeuwen
BE 0471.952.114

Bel ons hier

tel : 011 793586
fax: 011 794146

(tijdens kantooruren)

Stuur ons een mail

e-mail : info@akp.be